Food

Biologische kiwi smoothie

Geschreven door : Guido Sparreboom
Wil je een heerlijk biologische kiwi smoothie?

Dan moet je dit recept uitproberen! Voor deze biologische kiwi smoothie heb je ongeveer vijf of zes biologische kiwi’s nodig, biologische yoghurt en ijsblokjes. Wil je de smoothie minder zuur maken voeg er dan wat honig aan toe. Een lekkere extra smaak aan de smoothie kan ook gecreerd worden door sinaasappelsap toe te voegen in plaats van yoghurt, de smoothie is dan wel minder romig uiteraard maar niet minder lekker!

Kiwi smoothie bereiden

1. Schil de biologische kiwi’s en haal het harde huisje (waar het steeltje zat) eruit.
2. Vul de blender met de biologische kiwi’s en bio yoghurt of sinaasappelsap, vers biologische geperste sinaasappelsap is natuurlijk het lekkerste.
3. Voeg wat biologische honig toe wil je de smoothie minder zuur maken.
4. Enkele ijsblokjes voor een heerlijk koude smaaksensatie
5. Blend de mix ongeveer 30 seconden totdat de vloeistof groen kleurt.
6. Zet de blender nog een aantal seconden op de hoogste stand zodat de smoothie heerlijk luchtig wordt.
7. Nu hoef je alleen nog maar te genieten het gezonde kiwi drankje.

Over de auteur

Guido Sparreboom

Met mijn blogs hoop ik mensen te motiveren tot een gezonde levensstijl. Mensen worden vandaag de dag steeds ouder, maar niet in alle gezondheid. Gezondheid is een kostbaar goed en veel belangrijker dan geld of economische belangen. Het is daarnaast ook belangrijk dat we onze wereld proberen te sparen, zodat ook toekomstige generaties er op kunnen leven en genieten van de prachtige natuur die onze planeet rijk is. Door bewuster te leven en te werken aan een betere wereld, kunnen we proberen onze goede gezondheid te behouden en de aarde te sparen.