Over Hello Green

Biologisch.website

Biologisch.website heeft een nieuwe naam en heet nu Hello Green. We schrijven niet meer alleen over biologisch voedsel alleen en over veel verschillende ‘groene’ rubrieken.

Hello Green

Bloggen over gezondheid, lifehacks en hotspots in de buurt willen wij u helpen om een gezonde groene lifestyle te creëren. 

Hello Green News’ is een non-commerciële site

die het doel nastreeft zoveel mogelijk mensen bewust te maken om te werken aan een betere gezondheid en wereld.

Wij hebben momenteel zo’n 700 blogs die onderverdeeld zijn in rubrieken met de titels: biologisch, moestuin, duurzaam, gezondheid en milieu, lifestyle, recepten, sport etc. Wij als mens hebben allemaal de verantwoording en keuze om te kiezen tussen goed en kwaad en hebben dus ook de keuze om te kiezen voor een betere gezondheid of wereld.

Wie wil er dan ook geen betere wereld en gezondheid?

De vraag is echter hoe we daarvoor kunnen zorgen. Wij van het team van Hello Green News hebben daar wel een idee en visie over en hopen door middel van onze website deze uit te kunnen dragen. We hopen dat het leidt tot een betere gezondheid voor iedereen en een meer leefbare wereld waarop iedereen samen in vrede kan leven. Een betere wereld gaat ook samen met gezonde en gelukkige mensen die meer samen gaan werken op het gebied van o.a. gezondheid, duurzaamheid, en milieu. Dit kan allemaal teruggelezen worden in onze blogs op de website van Hello Green News.

Mocht je een goed idee hebben of een blog voor onze website willen schrijven, stuur dit dan graag naar info@hellogreen.news.